h1

Αμεσοδημοκρατικό Debate 2107: Είναι ηθικά τα Νανο-Βιοφάρμακα Ολικής Επαναφοράς Νεότητας;

October 9, 07

9 Οκτωβρίου 2107: Το καυτό debate φούντωσε, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση Νανοτεχνολογικής μεθόδου Ολικής Επαναφοράς της Νεότητας (μέσω Αυτόματης Επιδιόρθωσης των Λαθών του DNA)!

Η συντηρητική παράταξη διαμαρτύρεται ότι… μαζί με την Επαναφορά Νεότητας, θα αυξηθούν και τα… νεανικά προβλήματα (οργιώδη πάρτυ χωρίς σεβασμό για το περιβάλλον, επικίνδυνες σούζες στο διάστημα, κλπ.)

ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

από την Αμεσοδημοκρατική Ψηφιακή Βουλή των Βαλκανίων

(στάλθηκε μέσω Χρονομηχανής και στο 2007,

μέσω του πράκτορά μας Omadeon007)

Ο περιβόητος επιχειρηματίας Ευριπίδης Λίβιγκστον-Κορέρ, εκτός από τη γνωστή γαϊδουρινή επιμονή του να μη συμμετέχει στο “Αμεσοδημοκρατικό Σχέδιο Τόνωσης της Ομαδικότητας” (“Α.Σ.Τ.Ο.” – το οποίο ο ίδιος γελοιοποιεί με το σλόγκαν του “ΑΣΤΟ καλύτερα“) δημιούργησε νέο πρόβλημα στην κοινότητα, στην πύρινη αγόρευσή του κατά της αναδυόμενης βιοτεχνολογικήςΟλικής Επαναφοράς Νεότητας“, περιαυτολογώντας για την “ωριμότητά της κρίσης του” (my ass – anyway), δηλαδή γνωστοποίησε τη συνειδητή απόφασή του να παραμείνει βιολογικά 50 ετών, “σε μία βιολογική ηλικία σωφροσύνης και σύνεσης” – όπως είπε χαρακτηριστικά – χαχα!) αντί να ξανανιώσει, όπως τόσοι ενδιαφερόμενοι (σε λίστες αναμονής για τα νέα νανοφάρμακα) χρονολογικά γηράσκοντες πολίτες, οι οποίοι -ωστόσο- παρά τη χρονολογική ηλικία τους διατηρούνται (μέχρι στιγμής) στην ίδια ακριβώς βιολογική ηλικία, από τότε που πήραν μέρος στο “Μαζικό Εμβολιασμό των Λαών Κατά του Γήρατος” (με παλιά νανοφάρμακα τρίτης γενεάς).

Η συντηρητική παράταξη στο Ανώτατο Αμεσοδημοκρατικό Συμβούλιο, σε Ψηφιακή Ολομέλεια, κήρυξε μονομερές μποϋκοτάζ κατά των νέων εξελιγμένων νανοφαρμάκων λέγοντας -χαρακτηριστικά- αν ο Θεός ήθελε να ξανανιώνουμε τεχνητά μετά τη γέννησή μας θα γεννιόμασταν με μπαστούνια και τεχνητές μασέλες! “Το ξανάνιωμα είναι ανήθικο“, ούρλιαξαν όλοι μαζί οι συντηρητικοί, στην Αμεσοδημοκρατική Βουλή.

“Τόσα χρόνια συντηρηθήκαμε και ισορροπήσαμε, τώρα ΤΙ θέλετε; Να ξαναγίνουμε ανισόρροποι οργισμένοι νέοι;” – κατέληξε ο συντηρητικός Λιβιγκστον-Κορέρ, στο φιλιππικό του λόγο κατά κάθε είδους Τεχνητού Ξανανιώματος, ενώ οι γνωστές-άγνωστες παλλακίδες του (εργαζόμενες στο Ινστιτούτο Ερωτικών Ερευνών) είχαν πιάσει τα ορεινά τερματικά και τα ολογραφικά μπαλκόνια της Εικονικής Αίθουσας Συνεδριάσεων, και… έβγαλαν τα σουτιέν τους, σε υποστήριξη του αρχηγού (και εραστή) τους!

Advertisements

23 comments

 1. […] από το έτος 2107) στο ΝΕΟ BLOG “Future Politics”, για τη Νανοτεχνολογική μέθοδο Ολικής Επαναφοράς Νεότητας μέσω αυτόματης επιδιόρθωσης των λαθών του […]


 2. βλέπω άρχισες και εδώ τα χρώματα.

  κρίμα που με απωθεί να διαβάζω τα (συχνά ενδιαφέρον) κείμενα.


 3. Ο Κλωνοποιημένος Ατίλιο, η κλωνοποιημένη ψυχή της πάλαι ποτέ θύρας 7, ντυμένος δαφνοστεφανωμένος έφηβος, βγήκε με την καραμούζα του αποθανόντος εαυτού του, ενώ πλήθος οπαδών του νέου οπίου των λαών του curling (Μετά την κατάργηση όλων των αθλοπαιδιών που παίζονταν επί χλόης, όπως ποδόσφαιρο, American & Aussie rules football, ράγκμπυ, γκολφ, χόκεϋ επί χόρτου, κρίκετ κ.α. ως αντιοικολογικών) ούρλιαζε στον τρελό ρυθμό της καραμούζης: Ντα-νταρα-ντα, νταραντά, ντιμπέητ, ντα-νταρα-ντα, νταραντά, ντιμπέητ !

  Ενοείται ότι όλοι χουλιγκάνοι του κέρλινγκ ήταν υπέρ της Νανοτεχνολογικής μεθόδου Ολικής Επαναφοράς της Νεότητας, για χάρη του θεάματος.


 4. @Λαζαρίδη,
  όπως είδες… ακολούθησα τη συμβουλή σου. Τα έβαψα όλα… μαύρα, τώρα! 🙂

  Επίσης ευχαριστώ για το μέηλ και με προβλημάτισε πάρα πολύ. Επίκειται απάντηση. Μην αμφιβάλλεις ότι σκέφτηκα σοβαρά όσα ανέφερες!


 5. @polsemannen

  What the f*ck is curling? 🙂


 6. Ίσος θέλει λίγο ρύθμιση η χρονομηχανή που φέρνει τα κείμενα. Εδω και εκεί μπερδέυωντε η σειρά των γραπτών.

  (όσο για το μήνυμα: βρε συ, γράψε ΜΙΑ σειρά του είδους “το διάβασα, προβληματίστηκα, σου απαντώ αργότερα”. Αλλα πάλι καλά που έδωσες σήμα ζωής.

  Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει το “interaction”… η διεργασία? )


 7. test, please ignore


 8. Curling είναι αυτό το πράγμα με τις τσαγιέρες και τις σκούπες πάνω στον πάγο που ποτέ δεν κατάλαβα πως ακριβώς παίζεται αλλά φαίνεται αρκετά παλαβό για να ταιριάζει με το ποστ σου! Ρέστα δίνεις τελευταία!


 9. ααααχά! εξού και “curly brackets”? 🙂 Το ΑΛΑΣ των μαθηματικών!


 10. […] Politics Time traveller’s weblog, back from the future « Αμεσοδημοκρατικό Debate 2107: Είναι ηθικά τα Νανο-Βιοφάρμακ… Οξύτατο Κοινωνικό πρόβλημα του έτους 2107 η παράνομη […]


 11. Ενστάση κ. Εκδότη της Λαικής Εφημερίδας!!!!

  Ο αρθογράφος έχει υποπέσει σε πολλά λάθη στο αρχικό του άρθρο για το αμεσοδημοκρατικό debate.

  Πρώτον Ο κ Ευρυπίδης Λίβινγκστον-Καρρέρ (να λέμε και σωστά το όνομά του) επιχειρηματίας με ιστορία, πρωτοπόρος στην παραγωγή ενέργειας υλης/αντιύλης, έχει αποδείξει οτι είναι ανοιχτό μυαλό και δεκτικό σε νεωτερισμούς και νέες εφευρέσεις.

  Τα σχόλια έτσι όπως διατυπώθηκαν μάλλον ανοίκουν στο συντηρητικό μέλος της Αμεσοδημοκρατικής Βουλής, κ. Χριστοτζαφέρη ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Βαλκανίων Θεόδουλο.

  Τα Νανοφάρμακα Επαναφοράς Νεότητας (ΝΕΝ) έχουν πολλά πλεονεκτήματα και πρώτοι απ’όλοι οι επιχειρηματίες, (μαζί με τις πολυκολλεκτίβες και τα δύκτια ατομικών επιχειρήσεων), είναι ένθερμοι υποστηρικτές.

  Κατ’αρχήν με τα ΝΕΝ ο εργαζόμενος/επιχειρηματίας μπορεί να εργαστεί για πολύ περισσότερα χρόνια.
  Επίσης τα ΝΕΝ ίσως λύσουν και οριστικά και τα τελευταία προβλήματα των ασφαλιστικών /συνταξιοδοτηκών συστημάτων αφού δέν θα χρειαζόμαστε να παίρνουμε συντάξεις!Απαλείφονται όλα τα προβλήματα της υγείας της τρίτης ηλικίας που έβαζαν μεγάλες οικονομικές πιέσεις στα συστήματα υγείας και πρόνοιας ακόμα και με την πρωοθημένη ιατρική του 22ου αιώνα.

  Οι συντηρητικοί βέβαια (παρα το γεγονός οτι είμαι υπέρ των ΝΕΝ και δέν είμαι συντηρητικός) προέβαλαν και σοβαρά επιχειρήματα τα οποία δυστυχώς ο αρθρογράφος σας δεν ανέφερε.

  Πρώτον δεν γνωρίζουμε τί επιπτώσεις θα έχουν στον ανθρώπινο εγκεφαλο και ψυχισμό τα ΝΕΝ.
  Απο την αυγή της ανθρωπότητας η ηλικιακή και πνευματική ωρίμανση συμβάδιζε με την σωματική γήρανση.
  Τώρα για πρώτη φορά όχι μόνο σταματάμε την σωματική γήρανση αλλα μπορούμε και να την αναστρέψουμε. Ποιά η νέα ψυχολογία ενός 80 χρονού με σώμα 25 χρονου;

  Δευτερον ποιά η επίπτωση στην κοινωνία που έχει συνηθήσει στην παρουσία της τρίτης ηλικίας, και τώρα πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας θα εξαλειφθει το θέαμα των ηλικιωμένων.

  Χωρίς να ασπάζομαι τα επιχειρήματα των συντηριτικών τα παραπάνω είναι έυλογα ερωτήματα και αξίζουν ουσιαστικής συζήτησης παρά τους γρήγορους αφορισμούς του αρθρογράφου σας.

  Υ.Γ. Ο κ. Ευριπίδης Λ-Κ και άλλοι επιχειρηματίες δέν αρνείται να εφαρμόσει το Α.Σ.Τ.Ο. απλά διαβουλεύεται με τις Πολυκολλεκτίβες για την καλύτερη και αποδοτικότερη εφαρμογή όπως και για τον εμπλουτισμό του.


 12. @FILELEYTHEROS
  Ευχαριστούμε θερμά για τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

  Δυστυχώς η γνωστή συνήθεια του κ. Ευρυπίδη Λίβινγκστον-Καρρέρ να… αστειεύεται συνεχώς με λακωνικές δηλώσεις (όπως π.χ. “ΑΣΤΟ καλύτερα”) έχει δημιουργήσει πολλές παρανοήσεις.

  Τα σοβαρά επιχειρήματά σας για μεγαλύτερη προσοχή στην μαζική χρήση των ΝΕΝ ήδη εξετάζονται. Πράγματι η ύπαρξη ανθρώπων… 300 ετών με εμφάνιση δεκαοκτάχρονων, δεν θα είναι και εύκολο να ξεπεραστεί από τους… παρατηρητές τους, π.χ. άντρες που βλέποντας μια ωραία, ΠΟΛΥ νέα γυναίκα θα την περνάνε για… “χαζογκόμενα” με κίνδυνο να …ταπεινωθούν οικτρά! 🙂


 13. @FILELEYTHEROS,
  είπατε ακόμη:
  “επίσης τα ΝΕΝ ίσως λύσουν και οριστικά και τα τελευταία προβλήματα των ασφαλιστικών /συνταξιοδοτηκών συστημάτων αφού δέν θα χρειαζόμαστε να παίρνουμε συντάξεις!Απαλείφονται όλα τα προβλήματα της υγείας της τρίτης ηλικίας που έβαζαν μεγάλες οικονομικές πιέσεις στα συστήματα υγείας και πρόνοιας ακόμα και με την προωθημένη ιατρική του 22ου αιώνα.”

  ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό το σκεπτικό (με ανάλυση κόστος-απόδωσης) είναι και εκείνο που “έγειρε την πλάστιγγα” στα Αμεσοδημοκρατικά Συμβούλια ΥΠΕΡ της επένδυσης στα ΝΕΝ, από την αρχή (όταν φαινόταν υψηλό το κόστος τους). Τα οικονομικά πλεονεκτήματά τους, είναι ΣΑΡΩΤΙΚΑ και ωφελούν άμεσα το σύστημα Υγείας (προσανατολισμένο πια σε πρόληψη και θεραπεία έκτακτων ατυχημάτων ή σπάνιων ασθενειών).

  Με βάση τα όσα σωστά υπενθυμίσατε, ΤΩΡΑ εξηγείται και η (κατά εσάς) θετικότερη στάση των ανεξάρτητων επιχειρηματιών απέναντι στα ΝΕΝ, διότι…. έτσι γλυτώνουν πάρα πολλά έξοδα (κάλυψης Υγείας των εργαζόμενών τους) ενώ… αποκτούν και αειθαλή ΑΡΙΣΤΑ εκπαιδευμένα στελέχη και επιστήμονες.

  Τέλος, είναι προφανές ότι… για πρώτη φορά στην πρόσφατη Ιστορία γεννιέται η Δυνατότητα μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Αναγέννησης στη Γνώση, αφού κάθε άτομο θα έχει πλέον ΟΛΟ το χρόνο στη διάθεσή του για να φτάσει (και να ξεπεράσει) τα τελειωτικά όρια της Γνώσης. Δηλαδή, επανέρχεται ο ανθρώπινος τύπος του “Πανεπιστήμονα”, που έπαιξε θετικό ρόλο και στην Κλασσική Αρχαιότητα, καθώς και στην Αναγέννηση (15ος-18ος αιώνας)


 14. Αρθρο στην Λαική Εφημερίδα:

  Πανω που η αντιπαράθεση για τα Νανοφάρμακα Επαναφοράς Νεότητας, έχει αναψει στις ανεπτυγμένες χώρες και στις αποικίες, άναφέρθηκαν καποια παράξενα περιστάτικά στην Πυονγκ Γιανγκ της Κόρεας, την Τζούμα του Νότιου Σουδάν, και στον διαστημικό σταθμό Σιαμ-Μαρ, συμφωνα με το οποίο, εκδιδόμενες γυναίκες παίρνουν τα φάρμακα αυτά για να επανέλθουν βιολογικά στην παιδική ηλικία μια και τετοιου είδους επαφές αξίζουν περισσότερο για κάποιους. Η πορνεία παρά το οτι ειναι νομιμοποιημένη είχε πέσει στην παρακμή μετα την σχεδον καθολική επικράτηση, των εικονικων προγραμμάτων. Παρ’ολα αυτά καποιοί εικάζουν οτι η καινούργια αυτή μορφή μπορεί να πυροδοτήσει μια αναβίωση.
  Οι γυναίκες (ενηλικες αλλα με την εμφάνιση ανήλικων κοριτσιών) δηλώνουν οτι μπορούν να αποδείξουν την ηλικία τους και οτι ειναι ευκολο να διαπιστωθεί αν ενα παιδί έχει κακοποιηθεί.

  Ειναι μια καινούργια πρόκληση σε αυτούς που βλέπουν μονο θετικά στα ΝΕΝ.

  Οι επιστήμονες τώρα εργαζονται στην καινούργια γενια φαρμάκων που δεν θα μπορούν να επιστρέψουν σε ηλικία κάτω των 18 ετών. Αλλά εικάζεται οτι καποιες φόρμουλες έχουν ήδη περάσει στην ‘μαυρη αγορα’. Καποιες απο αυτές έχουν παροδικά αποτελεσματα, ημερών, και εικαζεται οτι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε ‘παιχνίδια’ ώριμων ζευγαριών που θέλουν να πειραματιστούν.

  Απο την αρχή της ανθρωπότητας, η καθε τεχνολογική ανακάλυψη δεν ειχε μόνο θετικές εφαρμογές.


 15. Αρθρο στο Διαστηδικτιο:

  Ανηκουστο: Γονείς χρησιμοποίησαν ΝΕΝ στο παιδί τους για να το κρατήσουν κοντά τους.
  Τεχεράνη

  Ο ΑραβοΙρανός Αλ Τζαλιχαριάνι, και η γυναίκα του Ελεν Πραβντείρα, συνελήφθησαν στο σπίτι τους στην Τεχεράνη, όταν γείτονες κατήγγειλαν οτι χρησιμοποίησαν ΝΕΝ στην 8χρονη κόρη τους για να την επιστρέψουν στην ηλικία των 4 ετών.

  Οι γείτονες που παρατήρησαν αυτήν την παράξενη μεταμόρφωση, ειδοποιησαν τις αρχές, οι οποίες και επιβεβαίωσαν το παραξενο και σοκαριστικό γεγονός.

  Οι γονείς του κοριτσιού απ’οτι φαίνεται είχαν έμμονη ιδέα να κρατήσουν την κόρη τους μικρή και πάντα κοντά τους.

  Οι επιστήμονες εργάζονται στην αντιστροφή των αποτελεσμάτων της χρήσης, και να φέρουν το κορίτσι στην φυσιολογική του ηλικία.
  Να σημειωθεί οτι δεν είναι γνωστό πόσο σοβαρές είναι οι επιπτώσεις των ΝΕΝ στην υγεία των παιδιών και την σωματική και την ψυχική.

  Οι εκπρόσωποι της Αμεσοδημοκρατίας της Περσίας, δήλωσαν οτι πρόκειται για ένα ακραίο περιστατικό που δεν αντιπροσωπευει τους γονείς στον πλανήτη.
  Οι γονείς κρατούνται και θα δικαστούν με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου.


 16. @F154
  Φοβερή είδηση, πήγα και διάβασα αμέσως όλα τα σχετικά.
  Λοιπόν, οι ψυχολόγοι μελετούν τους λόγους που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με παιδεραστικές τάσεις και αποτελούν την πελατεία των μεταλλαγμένων πορνών που ανέφερες.
  Η επικρατούσα άποψη είναι ότι, αν μιλάμε για πάρα πολύ μικρές ηλικίες, δεν είναι φυσιολογική μία τέτοια έλξη.

  Φυσικά αυτές οι “μεταλλαγμένες πόρνες” έχουν βρει μία νομική φόρμουλα, που ορισμένοι νομικοί θεωρούν πως στέκει, αλλά στην πραγματικότητα δεν στέκει και πολύ, εφόσον η χρονολογική ηλικία έχει πάψει να ισχύει σαν κριτήριο, και η τρέχουσα “βιολογική ηλικία” είναι το μόνο νομικά αποδεκτό μέγεθος, για κάθε πρακτικό ή νομικό σκοπό…

  Στο μεταξύ,
  είχα λείψει σε ένα ταξείδι στο μέλλον, γύρω στο έτος 2300, και είδα τη συνοικία της (πρώην) Γλυφάδας με… εντελώς άαααλλο μάτι. Σκιάχτηκα, όταν αντίκρυσα κάτι ανθρώπους-τέρατα με φτερούγες, τις οποίες… αγόραζαν (με κανονικότατο συμβόλαιο) σαν “Προγραμματιζόμενες Τεχνητές Μεταλλάξεις” από ένα κατάστημα σε μία γωνία (όπου ήταν και το Μνημείο της Μάχης του Εβερεστ, του ταχυφαγάδικου που μποϋκοτάρανε ακραίοι οικολόγοι λόγω μεταλλαγμένων και σκοτώθηκε κόσμος από μπράβους και αστυνομικούς μια ζεστή μέρα της εποχής του Peakoil).

  Εκείνες οι προγραμματιζόμενες τεχνητές μεταλλάξεις περιλάμβαναν και βράγχια, ειδικές μορφές επιδερμίδας και άλλες καινοτομίες, μέσω “Ολικού Γενετικού Προγραμματισμού”, κλπ.

  Αλλά οι άνθρωποι ήταν εντελώς απλησίαστοι, όχι μόνο λόγω αποκρουστικής εμφάνισης (για μένα) αλλά γιατί δεν μιλούσαν καν, έχοντας αποκτήσει ολική τηλεπάθεια, σε μία ιδιότυπη Νοητική Γλώσσα που ήταν πολύ γρήγορη και πολύπλοκη για να την παρακολουθήσω. Απηύδησα…

  Ετσι δεν έμεινα πολύν καιρό σε αυτό το Χρονοταξείδι, κι αποφάσισα να επιστρέψω στους δύο προσφιλείς μου αιώνες, τον 21ο και τον 22ο και να συνεχίσω να γράφω σε αυτό το blog. Με πρόλαβες όμως κι έγραψες πρώτος!
  Σε ευχαριστώ.


 17. @Φ154
  Το προηγούμενο σχόλιο αναφερόταν βεβαίως στην είδηση για τις μεταλλαγμένες με ΝΕΝ “ανήλικες” πόρνες, αλλα… την ώρα που το έγραφα, έγραψες κι εσύ τα επόμενα!

  Ξεκινώ από το σχόλιό σου των 11:57 pm, για την περίπτωση της μικρής που οι γονείς της ήθελαν να παραμείνει για πάντα μικρή. Αυτό που έμαθα είναι ότι νέοι νόμοι ήδη ετοιμάζονται για τέτοιες περιπτώσεις, που δεν είχαμε προβλέψει αρχικά, μέσα στη βιασύνη να πετύχουν τα νέα νανοφάρμακα.

  Επίσης, είναι δεδομένο ότι η χρήση των ΝΕΝ για ακραίο ξανάνιωμα σε ηλικίες όπου ο εγκέφαλος και άλλα όργανα είναι μικρότερα σε μέγεθος έχει πλήθος από βιολογικές παρενέργειες, αλλά και ψυχολογικές (στην περίπτωση που ο εγκέφαλος μικραίνει κάτω από ένα όριο). Αυτά τα νέα στοιχεία είναι φρικιαστικά και δικαιολογούν επείγοντα μέτρα, σε μία κοινωνία όπου κανονικά ελάχιστες νομικές παρεμβάσεις χρειάζονταν μέχρι τώρα (σε σύγκριση με τον 21ο αιώνα)…


 18. Ναι αλλα θα πρότεινα να μήν βάλουμε αμφιδρομα χρονοταξίδια γιατι θα έχουμε όλες τις γνωστες παρενεργειες και φιλοσοφικές ερωτήσεις. Ας αναφέρουμε οτι έρχονται μονοδρομα, καποια αποσπασματα τα οποία είναι αδυνατο να βασίσει καποιός ενέργειες.
  Εννοείται οτι νωρίτερα απο το 2300 θα υπάρχουν δυνατότητες επεμβασης στον γενετικό κώδικα για λόγους ‘διασκεδασης’,Ηδη απο τον 21 αιώνα οι ανθρωποι υποβάλλονταν σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσουν επιπλέον χαρακτηριστικά (όχι μόνο μεγαλύτερο στήθος, αλλα χαρακτηριστικά γάτα, ή κέρατα).

  Ισως η ανάπτυξή των εικονικών κόσμων, θα ανακόψει αυτή την ανάγκη, όχι να την εξαλείψει όμως.


 19. Ειδηση στο Πολυμέσο ‘ο Καθρέφτης σας’, του Λούλη Κούτσικου.

  ‘Εγινε 16 χρονών για να παρακολουθεί την κόρη του και αυτή τον ερωτεύτηκε!’

  Το είδαμε και αυτό καλές μου φίλες. Στο Παλέρμο της Ιταλίας, ενας καχύποπτος πατέρας ακολούθησε θεραπεία ΝΕΝ για να μπορέσει να παρακολουθήσει την κόρη του στα μέρη που σύχναζε. Ειχε ήδη ανακοινώσει οτι θα έφευγε για ταξίδι για ένα μήνα.

  Ομως σε ένα κλάμπ η κόρη του χωρίς να γνωρίζει πως ο πατέρας της ήταν στο σώμα του 16χρονου αγοριού, ξεκίνησε γνωριμία που μετα απο μια μόλις εβδομάδα, η κόρη δήλωσε γοητευμένη με τον ‘νεαρο’!,
  Ο πατέρας αυτή την στιγμή νοσηλέυεται σε κλινική για να αναστρεψει το αποτέλεσμα των ΝΕΝ, ενώ η κόρη δεν γνωρίζει τιποτα για την υπόθεση.

  Ο εκπρόσωπος των συντηρητικών Χριστοτζαφέρης της Αμεσοδημοκρατίας των Βαλκανίων, σχολιάζοντας την είδηση, είπε οτι τα ΝΕΝ θα φέρουν την αποσυνθεση της κοινωνίας, και οτι ο Θεός θα μας κατακερματισει σε κβαντικά σωματίδια, αφου μας υποβάλει σε θερμοκρασίες του πυρήνα του ηλίου.


 20. Ναι, αυτό τον γραφικό ηλίθιο τον Χριστοτζαφέρη τον έχει κράξει πλήθος κόσμου, αλλά -τι να κάνουμε- τώρα πια δεν τον πολυ-κοντράρουμε γιατί χάνουμε το χρόνο μας! 🙂
  Οι απόψεις του είναι μπερδεμένες και δεν εκπροσωπούν καμία συλλογικότητα, απλώς η δική του φωνή ακούγεται υπερβολικά πολύ. Ανάμειξη αμεσοδημοκρατικών απόψεων με θεοκρατικές φασίζουσες, είναι οι απόψεις του, βλέπει την άμεση δημοκρατία σαν Μοναστήρι και τα μέλη της σαν μοναχούς!


 21. Υ.Γ.
  έλαβα ένα ρεπορτάζ από συνάδελφο που δουλεύει σε άλλη χρονική περίοδο, και θα το δημοσιεύσω σε λίγο. Αφορά την επίλυση “φαινομένων” όπως ο Χριστοτζαφέρης, δηλαδή π.χ. τη νομική ρύθμιση για Παραποιήσεις Ιστορίας και προσβολή νεκρών από Ιστορικά Αποδεδειγμένα Εγκλήματα. Σε 5-6 λεπτά θα ανεβάδσω το ποστ! 🙂


 22. […] ΣΗΜΕΙΩΣΗ / Disclaimer: ακολουθεί πρωϊνό ανοιξιάτικο χιούμορ Sci-Fi, για να φτιάξει το κέφι και να πάει καλά η μέρα και όποιος το θεωρήσει σαχλό ας μην το διαβάσει – ως γνωστόν ο Χρόνος είναι πλέον αντιστρέψιμος, ώστε μπορείτε πρώτα να το διαβάσετε και μετά να… γυρίσετε πίσω το ψηφιακό ρολόϊ, να σβήσετε το ΙΔΙΟ το συμβάν και να συμπεριφερθείτε ΣΑΝ να μην το είχατε ΚΑΝ διαβάσει- μπουχα-χα-χα παλιοκουφάλες ξεφτιλισμένοι πανηλίθιοι ΠΑΜπόνηροι παππούδες, των αρχών αυτού του κωλοαιώνα, γαμώ τα χάπια μακροζωίας σας τα “Ν.Ε.Ν.”, γαμώ)…. […]


 23. […] Αμεσοδημοκρατικό Debate 2107: Είναι ηθικά τα Νανο-Βιοφάρμακ… […]Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: